top of page
GivingBirth met Laura

Even voorstellen...

De magie van nieuw leven is voor mij het mooiste wat er is! Ik ben Laura, 38 jaar en moeder van 2 dochters, Nora en Cato. Na jarenlang in communicatiefuncties in de retail gewerkt te hebben besloot ik in 2022 mijn hart te volgen en te starten met de opleiding tot Doula. Dat jaar heb ik de mooiste reis van mijn leven gemaakt: van hoofd naar hart. Met veel liefde heb ik vrouwen mogen begeleiden tijdens de bevalling en de weg daarnaartoe.

De manier waarop we geboren worden is zo belangrijk. Het heeft levenslange impact op zowel mama als kindje. Het raakt me enorm dat 1 op de 5 vrouwen een nare of zelfs traumatische bevalervaring heeft. Ik besloot om mijn kennis te verbreden, zodat ik nog meer vrouwen kan helpen naar een krachtige geboorte-ervaring.


In 2023 heb ik naast de Doula opleiding ook de opleiding tot RBVR geboortecoach afgerond. Ik besloot me met GivingBirth volledig te richten op het bekrachtigen van vrouwen en hun partner in de aanloop naar de geboorte van hun kindje. Met een heldere missie:

 

'Ik wil vrouwen bewust maken van hun intuïtie en oerkracht, zodat ze hun kindje ontspannen, zacht en liefdevol kunnen verwelkomen.'


Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en samen met jou een geboorte ervaring te creëren waar je vol liefde en trots op terugkijkt!

Liefs,
Laura Vreeling


Doula en geboortecoach

Dit is
typisch Laura...

Hier word ik blij van...

  • Stracciatella yoghurt 

  • Een goed glas wijn en lekker eten  

  • Reizen en nieuwe plekken ontdekken met mijn gezin 

  • Dansen op een goed feestje met vrienden  

  • Maar ook alleen zijn! Wandelen en mediteren vind ik heel fijn.  

  • Groepslessen in de sportschool. Bodypump is mijn favoriet. 

  • Midden in de nacht naar huis rijden na de geboorte van een kindje

bottom of page