top of page

Boek eenvoudig online

Heb je alle informatie op mijn website bekeken en wil jij graag gebruikmaken van mijn diensten of het Relaxed Bevallen vanuit Regie Geboortevoorbereidingsprogramma bij me volgen? Leuk! 

 

Relaxed Bevallen vanuit Regie
Verzeker jezelf van een plaatsje, kies voor het volgen van het programma op locatie of online, selecteer de cursusreeks die het beste in jouw planning past en maak op deze pagina direct je boeking in orde. Na het afronden van jouw boeking, ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle informatie.

Doula begeleiding

Ook de Doula begeleiding kun je direct online boeken, je hoeft in dit geval niet direct het hele bedrag te betalen, maar enkel een aanbetaling. Ik kan me echter voorstellen dat je voordat jij jouw keuze maakt voor een Doula die bij jou past, eerst een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek wilt plannen. Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Selecteer in dat geval het product 'Kennismakingsgesprek'.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw, exclusief reiskosten. Reiskosten zijn van toepassing bij de Doula begeleiding en het Relaxed Bevallen vanuit Regie privéprogramma.

Wil je graag advies?

Twijfel je nog welke dienst of programma het beste bij je past?

Neem dan contact met mij op voor persoonlijk advies. Vertel me jouw wensen en geef me een beschrijving van jouw situatie, dan help ik je graag. Contact opnemen kan telefonisch, per email of via het contactformulier, ga in alle gevallen naar de contactpagina.

bottom of page